CONSIDERATIONS TO KNOW ABOUT ειδη συσκευασιας

Considerations To Know About ειδη συσκευασιας

Considerations To Know About ειδη συσκευασιας

Blog Article

Ο κ. Βασίλης Ανδριώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Σ. Ανδριώτης Α.Ε., δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που καταλήξαμε σε μια συμφωνία για την απρόσκοπτη μεταβίβαση όλης της δραστηριότητας σπόρων που με επαγγελματισμό και ιδιαίτερο ζήλο δημιουργήσαμε τα τελευταία χρόνια. Είμασταν ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή του συνεχιστή αυτής της προσπάθειας θέλοντας να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των συνεργατών μας και των καινοτόμων προϊόντων τους.

ΚΟΥΤΟΥΠΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΕΡΡΕΣ , ΚΟΥΤΟΥΠΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΣΕΡΡΕΣ , ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΦΟΔΙΑ ΣΕΡΡΕΣ , ΓΕΩΡ

Μέσα στο εύρος των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε από το χώρο σας προς τις εκγαταστάσεις μας το γεωργικό σας μηχάνημα για την επισκευή του με δικό μας ειδικό ρυμουλκό, πληρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας, και την επιστροφή του στον χώρο σας με το ελάχιστο κόστος για την μεταφορά του.

Ο κ. Στέργιος Γκιργκίρης, γεωπόνος στην περιοχή των Σερρών επιβεβαιώνει την πολύ καλή χρονιά για την καλλιέργεια του βαμβακιού. «Έχουν ολοκληρωθεί οι καλλιεργητικές φροντίδες που αναφέρονται στους ψεκασμούς και στα ποτίσματα για τα κύρια παραγωγικά χωράφια της περιοχής ενώ πλέον συνεχίζονται τα ποτίσματα σε κάποια εξωχώραφα». Όπως επισημαίνει «δεν πιστεύω να έχουμε αξιοσημείωτη απώλεια παραγωγής λόγω των υψηλών θερμοκρασιών αν και δεν μπορούμε να είμαστε ακόμα σίγουροι. Φέτος είχαμε ελαφρώς αυξημένες εντομολογικές προσβολές από αφίδες, πράσινο σκουλήκι, τετράνυχο κ.α. συγκριτικά με πέρσι ωστόσο οι παραγωγοί είναι ενημερωμένοι και έδρασαν εγκαίρως». «Ο κύριος όγκος συγκομιδής αναμένεται μέσα με τέλη Οκτωβρίου καθώς οι Σέρρες βρίσκονται σε υψηλότερο γεωγραφικό πλάτος από άλλες περιοχές. Αναμένουμε να συνεχιστούν οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες μέχρι του φθινοπώρου.

Τρίφυλλια, χορτοτρίφυλλα, άχυρα σε στρογγυλη μπάλα υλικα συσκευασιας και ενσίρωμα τριφυλλιού.

Магазин подарков, Магазин товаров для искусства и ремесел, Магазин антикварных товаров

Κλείνοντας ο κ Λιβανός κάλεσε τους παραγωγούς να εργαστούν από κοινού για να χτίσουν ένα κοινό μέτωπο. «Να εκμεταλλευτούμε τις καλές συγκυρίες και τα χρηματοδοτικά εργαλεία της ΕΕ (ΚΑΠ και Ταμείο Ανάκαμψης) και να διαμορφώσουμε ένα καινούργιο πλαίσιο για τις παγκόσμιες προοπτικές του ελληνικού βαμβακιού», ανέφερε.

Φέρνει στην εταιρεία μας ισχυρά νέα εμπορικά σήματα, δυναμικά προϊόντα που είναι συμπληρωματικά με τα ήδη υπάρχοντα, αλλά και μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης. Με την πλήρη γκάμα προϊόντων μας, όπως και την υψηλή τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας, στόχος μας πάντα είναι να οδηγούμε τις εξελίξεις στην Ελληνική γεωργία του αύριο».

Εμπορία Μηχανημάτων Στην επιχείρηση μας υπάρχει η δυνατότητα αγοράς για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο η αγορά γεωργικών μηχανημάτων και παρελκόμενων αυτών, είτε νέων, είτε μεταχειρισμένων στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα, η Κ&Ν Ευθυμιάδης εξαγοράζει την πλήρη δραστηριότητα σπόρων της Σ.

Για να προχωρήσετε στη σύγχρονη γεωργία πρέπει να είστε δυνατοί. Το αγρόκτημά σας πρέπει να είναι ισχυρό και πάνω απ’ όλα το τρακτέρ σας πρέπει να είναι ισχυρό.

Σε περιορισμένα κομμάτια ξεκίνησε η συγκομιδή, με τις τιμές να έχουν δυναμική.

Στοιχεία αναζήτησης: Καθετα Μηχανηματα Συσκευασιας,  

Μείωση Νιτρορύπανσης: Οι αλλαγές που έρχονται έως το τέλος του έτους

Report this page